Skip to main content

‘Voor de zevende maal organiseren de professionals van Noloc ‘De Week van de Loopbaan’. Loopbaanprofessionals en jobcoaches die aangesloten zijn bij beroepsvereniging Noloc openen van 13 tot en met 17 september hun spreekwoordelijke* deuren voor belangstellenden. Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom bij één van de ruim 500 bureaus!’ vertelt Angelic Bloemberg van Noloc.

Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met een loopbaanprofessional en jobcoach van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Iedereen kan van 13 tot en met 17 september kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt. ‘Op deze wijze bieden we een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze professionals in het land’, aldus Bloemberg.

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling van kwaliteiten. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk. Voor een effectieve inzet van loopbaanbeleid kan gebruik gemaakt worden van de diensten van een loopbaanprofessional. Noloc is de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland. Voor mens, werk en organisatie, met de focus op loopbaanadvies en jobcoaching. De vereniging heeft circa 3.500 leden. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee bij aan het hoge niveau van dienstverlening voor heel de branche. www.noloc.nl/.

Bij ruim 500 loopbaanadviseurs en jobcoaches aangesloten bij Noloc staan dus van 13 tot en met 17 september a.s. de spreekwoordelijke* deuren open om belangstellenden te ontmoeten en hen verder te kunnen helpen met hun loopbaanvragen.
Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan of direct naar het register van deelnemers op www.noloc.nl/wvl.

*Door COVID-19 verandert de wereld met de dag. Ook op de Week van de Loopbaan 2021 zal dat mogelijk zijn weerslag hebben. We gaan daar als beroepsgroep verantwoord mee om met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.

LUX COACHING
telefoon: 06-19550089
e-mail: debby@lux-coaching.nl
website:lux-coaching.nl

Heb je een vraag?