Tarieven

Coaching 6 wekenVoor praktische hulp

1297

inclusief btw

Ik bied je loopbaan- en ontwikkeladvies, maar vooral praktische hulp bij studie- en loopbaanvragen. We onderzoeken uitgebreid jouw persoonlijk profiel en verdiepen ons in jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt meer zelfinzicht en je wordt geïnspireerd.

Je krijgt grip en ontdekt welke keuzes je kunt maken om jouw toekomst te veranderen. We houden focus op wat je wilt veranderen en zorgen dat je met een concreet plan direct aan de slag gaat om je doel te verwezenlijken. 

Dit wil ik

Coaching 12 wekenMEEST GEKOZEN

1997

inclusief btw

Ik geef verdieping in jouw loopbaan- en/of studieloopbaanvragen en persoonlijke ontwikkelingsvragen. We richten ons op de werkelijke kern en zoeken uit wat je doelen nu precies zijn. Je stapt uit je hoofd en luistert naar je lijf. Wat vertelt het je?

We exploreren, verkennen en onderzoeken waar voor jou de perfecte balans ligt, wanneer je vastloopt in je werk, studie en op persoonlijk vlak. Dit is het startpunt van een belangrijk veranderproces.

Dit wil ik

Snel hulp nodig?

97

per sessie

Je hebt op korte termijn een belangrijk sollicitatiegesprek. Ben je er al een tijdje uit? Misschien vind je het spannend? Heb je hulp nodig met het schrijven van een goede brief of cv? Tips van een professional en een uurtje sparren zijn dan zeer welkom. Goede voorbereiding is nodig en daar help ik je online bij, de kosten bedragen € 97,- inclusief btw.

Ja, ik heb nu hulp nodig

Via je werk

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar. Dit kan ook opgenomen zijn in jouw cao. Je kunt gebruikmaken van een bedrag dat je, na overleg met je werkgever of leidinggevende, kunt besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Kijk dit vooral even na. Financiert de werkgever jouw coachingstraject? Laat het mij dan even weten.

Voor werkgevers

Ben je ondernemer of werkgever en op zoek naar coaching, training of ontwikkeladviezen voor jouw werknemer(s)? Dan kom ik graag persoonlijk bij je langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Plan een afspraak

Ben jij klaar met al die vragen? onzekerheden? twijfels?