Mijn aanpak

Openheid en eerlijkheid zijn essentieel in mijn coaching, ik ben ervan overtuigd dat dit ervoor nodig is om tot actie over te gaan. Ik ben enthousiast, toegewijd, doortastend, open en ik luister naar je. Het is belangrijk dat je je veilig voelt bij mij. Soms raak ik bewust een gevoelige snaar bij je, verandering vergt namelijk ook wat zelfreflectie. Mijn gespreksvoering is altijd motiverend, ik coach oplossingsgericht en met vertrouwen in jou.

 

Wat levert Lux Coaching jou op?

 • Een enorm toegewijde en betrouwbare coach die als levensmissie heeft jou het beste uit jezelf te laten halen.
 • Je krijgt een aanpak die écht bij je past, geen gedoe waar je niet op zit te wachten.
 • Je zegt bye-bye tegen een mindset die je alleen maar tegenwerkt.
 • Focus. Je bepaalt richting, stelt doelen én je weet hoe je ze bereikt.
 • Je stopt met jezelf wegcijferen. Eindelijk is er aandacht voor jouw ambities en (werk)geluk. Super tof om daarmee bezig te zijn!
 • Niet meer uitstellen, piekeren en twijfelen. Vanaf nu gaan jouw schouders eronder!
 • Veranderingen spannend? Klopt, laat maar komen! Je creëert nieuwe overtuigingen en ervaringen waar je zelfvertrouwen van groeit en waar je energie van krijgt.
 • Het wordt kraakhelder wie jij bent en wat je in je mars hebt. Je (her)ontdekt hoe waardevol je bent. Jij mag gezien worden!
 • Je weet exact waar jouw ontwikkelkansen liggen, zowel op persoonlijk vlak als jouw kansen op de arbeidsmarkt.
 • Je stapt uit je hoofd, luistert naar je lijf en je staat (nóg) steviger in je schoenen.
 • Je wordt geprikkeld en uitgedaagd.

And last but not least, ik ben jouw stok achter de deur.

Ja, dat wil ik!

Mijn werkwijze

Zoals ik al eerder zei; ieder persoon is uniek. Niemand is hetzelfde. Wat we tijdens deze sessies gaan doen en hoe we aan de slag gaan, wordt persoonlijk voor jou ingericht

 • Ik werk tijdens onze coachingsessies met verschillende coachingsmethodieken, (creatieve) oefeningen, werkvormen en modellen die perfect passen bij jou.
 • Ik coach met veel aandacht en ga grondig te werk zodat jij het meeste rendement haalt uit jouw coachingstraject.
 • We spreken elkaar 1 op 1 én face to face. 
 • We spreken elkaar online wanneer dit niet anders kan.
 • Overdag geen tijd? Snap ik, ’s avonds zijn er ook gewoon mogelijkheden!
 • Je krijgt van mij praktische ondersteuning zodat je direct verder kunt.
 • Je gaat zelf ook thuis aan de slag.
 • Wil je iets vertellen of heb je tussendoor een vraag? Je kunt mij altijd even bellen, whatsappen of mailen.
Contact opnemen

Individuele loopbaan coaching en begeleiding

Voor de volgende stap in jouw loopbaan

Individuele stress- en burn-out begeleiding

Voor energieherstel en voor ondersteuning bij terugkeer naar werk

Bedrijfs training en workshop Vitaliteit & Stress Awareness

voor informatie en preventie

Wat anderen over mij zeggen

Persoonlijke benadering, oprechte interesse, het doorgronden van wie je bent en wat je drijft als mens is wat Debby zo waardevol maakt als coach. Ze houdt je een spiegel voor en doet dat oprecht, begaan en positief kritisch. Debby laat je de urgentie voelen om aan de slag te gaan en is inspirerend. Mede door haar positiviteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid hebben velen de kracht en inzicht gekregen om het beste uit zichzelf te halen op de manier die bij jou past! Belangrijk om te weten is dat ik Debby naast een goede collega ook als een geweldige persoon heb ervaren in de jaren dat wij samen hebben gewerkt

Virgil Gard

Wat een mooi traject was het! Zonder exact te weten hoe loopbaan coaching eruit zou gaan zien voor mij, ben ik het met jou aangegaan. Het eerste vrijblijvende gesprek was heel erg fijn. Dat gaf de ruimte om te kijken of er een klik was. Gelukkig was die er. Ik heb heel veel gehad aan jouw coaching, meer dan ik op voorhand had verwacht. Het is heel prettig om met jou te praten, je luistert, bent kritisch en je hebt mij absoluut aangezet tot dieper nadenken over wat ik nou precies wil in mijn werk. Met als resultaat een hele leuke nieuwe functie waar ik met nog meer vertrouwen in stap. Samenwerken was een feestje! 🥂’

Mariska Kersen

Erg goede ervaring met Debby. Staat voor je klaar om je vraagstuk helemaal uit te werken en tot de juiste oplossing te komen. Ze helpt je vol enthousiasme waardoor je erg gemotiveerd blijft. Aanrader!

Bart van der Heide

Debby is echt een topper. Ze geeft enorm goede feedback en heeft overal wel een oplossing voor.
Ze weet keer op keer de juiste snaar te raken en weet mij altijd weer te motiveren.

Julian Merkensteijn

Tijdens de Week van de Loopbaan heb ik kennisgemaakt met Debby om te kijken hoe ik een goede basis kan leggen voor mijn onderneming. Ze heeft me veel nieuwe inzichten en praktische handvatten gegeven waarmee ik gelijk aan de slag kon gaan.

Gabriëlla Stam

In de week van de loopbaan heb ik Debby ontmoet. Ze heeft me in die kleine sessie al veel geleerd en ik voelde me comfortabel bij haar. Daarom heb ik er daarna voor gekozen een 12 weken traject bij haar te starten, waar we nu nog middenin zitten. Debby maakt altijd tijd voor je vrij, ook buiten de sessies om. Ze is heel open en toegankelijk en geeft je veel nieuwe inzichten en bruikbare tips.

Babette Arnold

Wil jij het roer omgooien?